Zoeken
Esther J. Ending - Een eigen eiland

Een eigen eiland

Esther J. Ending

Een eigen eiland

Esther J. Ending

Bestel nu
Omschrijving

Ibiza, de jaren tachtig. Marianne's vader zit een gevangenisstraf uit en met haar hippiemoeder heeft ze een moeizaam contact. Als ze op een regenachtige middag motorpech heeft, krijgt ze een lift van twee leden van de gevreesde en gehate Guardia Civil.
Marianne is sterk onder de indruk van een van hen. Terwijl haar vaders villa wordt ontmanteld en haar moeder steeds onredelijker wordt, neemt haar fascinatie obsessieve vormen aan. In een waas van alcohol en drugs dreigt ze niet alleen zichzelf, maar ook de mensen in haar omgeving naar de rand van de afgrond te jagen.

Fragment

Auteur: Esther J. Ending
Auteur

Esther J. Ending (1972) groeide op op het Spaanse eiland Ibiza, en woont sinds 1994 in Nederland. In 2004 debuteerde ze met de roman Na Valentijn, waarvoor ze de Debutantenprijs ontving. In 2012 verscheen haar tweede roman, Stille mensen.

Edities & Details
Digitale download: Een eigen eiland - Esther J. Ending
ISBN: 9789048824120
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-01-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Verhalend thema: coming of age THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Coming of Age BISAC: FICTION / Literary
Meer boeken
Anja Sicking - De visionair
Anja Sicking
Emily Reekers - Wij zijn vrij
Emily Reekers
Lauranne van Grinsven - Hier zijn is niet de bedoeling
Lauranne van Grinsven
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: