Zoeken
Ingrid Kluvers - Luikend

Luikend

Ingrid Kluvers

Coming-out in de jaren tachtig: een meeslepende roman over ontkennen wie je bent

Luikend

Ingrid Kluvers

Coming-out in de jaren tachtig: een meeslepende roman over ontkennen wie je bent
Bestel nu
Omschrijving

Hans heeft alles wat ze verlangt. Een man, een baby, een hond. Een prachtig huis in het buitengebied en een baan op de Amsterdamse redactie van een vooruitstrevend vrouwenblad. Ze heeft er hard voor gewerkt, maar gelukkig is ze niet - dat zal wel aan de hormonen liggen. Toch besluit ze een psychiater te bezoeken en langzaamaan verschijnen er barsten in haar zorgvuldig vormgegeven identiteit. Wanneer een oude bekende opnieuw haar leven binnenstapt, wankelt Hans' bestaan.

Luikend is een ontroerende roman over de strijd van een volwassen vrouw met haar verleden, haar geaardheid en de veranderende wereld om haar heen.

Auteur: Ingrid Kluvers
Auteur

Ingrid Kluvers is een veelzijdig auteur en journaliste. Van haar hand verschenen verschillende non-fictieboeken, zoals het persoonlijk verslag Zo kaal zonder jou, over het stervensproces van haar partner. Ze was jarenlang actief als hoofdredacteur bij verschillende bladen, waaronder bijna zes jaar bij meidenweekblad Tina. Voor haar jeugdboek Droomtuin ontving ze de Jonge Jury Debuutprijs 2012, daarna volgden nog twee youngadultromans.

Edities & Details
Paperback: Luikend - Ingrid Kluvers
ISBN: 9789048866847
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 21-03-2023
Prijs: € 22,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Luikend - Ingrid Kluvers
ISBN: 9789048866854
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 14-03-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Biografische fictie THEMA: Ca. 1970 tot ca. 1979 THEMA: Ca. 1980 tot ca. 1989 THEMA: Met betrekking tot homoseksuele mannen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: LGBT BISAC: FICTION / LGBT / Lesbian BISAC: FICTION / LGBT / General BISAC: FICTION / Romance / LGBT / Lesbian
Meer boeken
Lauranne van Grinsven - Hier zijn is niet de bedoeling
Lauranne van Grinsven
Simone Atangana Bekono - Confrontaties
Simone Atangana Bekono
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: