Zoeken
Antoinette Beumer over 'Mijn vader is een vliegtuig' - Lopen Met Lebowski #4
Vandaag gaat redacteur Jasper Henderson aan de wandel met Antoinette Beumer, bekend als regisseur van films als 'De gelukkige huisvrouw', 'Loft' en 'Soof', en recent gedebuteerd met de roman 'Mijn vader is een vliegtuig'. 

Antoinette Beumer over 'Mijn vader is een vliegtuig' - Lopen Met Lebowski #4

Gepubliceerd op 1 februari, 2020 om 12:39, aangepast op 19 augustus, 2021 om 12:41

Vroeger was het voor Antoinette niet ongebruikelijk om ’s avonds in een mooie jurk op de rode loper te staan en de volgende morgen bij haar vader langs te gaan in de psychiatrische inrichting, waar hij 30 jaar verbleef tot aan zijn dood. Nu laat zij zich zélf opnieuw opsluiten op die plek die mede het decor vormt van haar boek: de gesloten afdeling van Vogelenzang. Amusez-vous!

Regie, montage en productie: Saskia Veen | Presentatie: Jasper Henderson | Intro: Erik Jan Harmens | Jingle: Angelo Boltini | Artwork: Riesenkind | Met veel dank aan: Yvonne Pootjes/GGZ inGeest

Auteurs
Auteur: Antoinette Beumer

Antoinette Beumer (1962) is de regisseur van succesvolle films als De gelukkige huisvrouw, Loft, Jackie en Soof. Haar debuutroman Mijn vader is een vliegtuig, die werd genomineerd voor verschillende prijzen en is bekroond met de Hebban Debuutprijs, is nu verfilmd.

Boeken
Antoinette Beumer - Mijn vader is een vliegtuig
Antoinette Beumer

Een psychologische roman over onverwerkte trauma's, de scheidslijn tussen fictie en realiteit en de al te reële angst om je verstand te verliezen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: