Zoeken
Wraakengel - Joost Vandecasteele
Teasers van aflevering 1 t/m 6

Wraakengel - Joost Vandecasteele

Gepubliceerd op 19 juni, 2019 om 11:28, aangepast op 18 augustus, 2021 om 11:33

Esther heeft een problematische dochter, een afwezige echtgenoot, een saaie baan en een gigantisch geheim: elke confrontatie met agressie maakt bij haar een oerkracht los die haar bovenmenselijk sterk en onbevreesd maakt. Vrouwen kunnen haar inhuren om wraak te nemen op mannen die het verdienen; als Esther tenminste een oppas kan regelen. Ze heeft altijd gedacht dat ze de enige was met zulke krachten, tot ze het bestaan ontdekt van een organisatie die vrouwen opjaagt zoals zij. Esther staat voor de keuze: haar gezin beschermen of de waarheid achter haar krachten achterhalen.

Luister alle afleveringen van de audioserie op Storytel. 'Wraakengel' is ook verschenen als boek bij Lebowski Publishers.

Auteurs
Auteur: Joost Vandecasteele

Schrijver, scenarist en komiek Joost Vandecasteele (1979) gelooft heilig in de kracht van mengvormen. Zo maakte hij samen met Happy Volcano de literaire game The Almost Gone en is zijn eerste boek, Hoe de wereld perfect functioneert zonder mij, omgevormd tot de televisiereeks Generatie B. Na de roman Jungle en de roman in beelden Bella is Wraakengel het derde boek van Joost bij Lebowski, waarvan gelijktijdig een audioserie verschijnt.

Boeken
Joost Vandecasteele - Wraakengel
Joost Vandecasteele

Een klassieke wraakroman in een modern jasje, een voortrazend spektakelverhaal vol verrassende wendingen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: