Zoeken
Stem op je favoriete jongerenboek
Stolz! Karolien Berkvens is met haar debuut Het uur van Zimmerman een van de zes genomineerden voor de Dioraphte Literatour Prijs, dé literaire prijs voor Nederlandstalige jongerenliteratuur. Van 5 t/m 15 september kan er gestemd worden.

Stem op je favoriete jongerenboek

Gepubliceerd op 4 september, 2016 om 00:00, aangepast op 6 september, 2016 om 00:00

De Dioraphte Literatour Prijs (DLP) is onderdeel van Literatour, de Boekenweek voor jongeren, en bekroont boeken van hoge kwaliteit die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren tussen de 15 en 18 jaar. Er zijn drie prijzen te behalen: twee Juryprijzen (in de categorieën oorspronkelijk Nederlandstalig en Vertaald) en een Publieksprijs.

Het uur van Zimmerman van Karolien Berkvens is een van de zes genomineerde titels
Van 5 t/m 15 september kan je Karolien naar de overwinning helpen door je stem uit te brengen via Literatour.nu.

Op vrijdag 16 september is de prijsuitreiking tijdens het YABAL in de Tuinzaal van de Tolhuistuin in Amsterdam. Kaarten kopen kan nu al via Ticketscript. Wees welkom!

 

Auteurs
Auteur: Karolien Berkvens

Karolien Berkvens (1986) studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. In 2015 verscheen haar debuut Het uur van Zimmerman, dat genomineerd werd voor de Dioraphte Literatour Prijs en in het Duits werd vertaald. Ze is zweiheimisch en woont afwisselend in Berlijn en Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: