Zoeken
Word lid van CJP en krijg een gratis boek cadeau
Alle cultuurliefhebbers tot 30 jaar opgelet: CJP heeft een topactie. Wie nu een CJP-pas aanschaft krijgt naast een jaar lang cultuur, films en festivals een gratis boek! Het uur van Zimmerman van onze Karolien Berkvens is een van de zes geselecteerde titels.

Word lid van CJP en krijg een gratis boek cadeau

Gepubliceerd op 26 augustus, 2016 om 00:00

Karolien debuteerde september vorig jaar met Het uur van Zimmermandat onlangs werd genomineerd voor de Dioraphte Literatour Prijs. (Vanaf 5 september kan er gestemd worden, dus houdt de website in de gaten, meer info volgt.)

Samen met vijf andere toptitels is Karoliens roman - als enige debuut op de lijst - geselecteerd voor de campagne die het CJP start in samenwerking met het CPNB. Wanneer je een CJP-pas koopt voor € 17,50 per jaar - voor jezelf of als cadeau - krijg je van hen een gratis boek erbij. Nieuwe leden kunnen kiezen uit deze titels:

•         De zee zien – Koos Meinderts – € 13,99
•         Het Bestand – Arnon Grunberg – € 18,50
•         De naam van mijn broer – Larry Tremblay – € 17,95
•         Doorgang – David Mitchell – € 18,99
•         De IJsmakers – Ernest van der Kwast – € 12,50
•         Het uur van Zimmerman – Karolien Berkvens – € 17,50

Nieuwsgierig? Klik hier voor meer info.

Auteurs
Auteur: Karolien Berkvens

Karolien Berkvens (1986) studeerde Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. In 2015 verscheen haar debuut Het uur van Zimmerman, dat genomineerd werd voor de Dioraphte Literatour Prijs en in het Duits werd vertaald. Ze is zweiheimisch en woont afwisselend in Berlijn en Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: