Zoeken
Rave review voor Dave Eggers in Het Parool ****
'Helden van de grens is de beste Eggers in járen: een lieve literaire lobbes met met soms verrassend scherpe tandjes,' schreef recensent Dirk-Jan Arensman vandaag in Het Parool. Vier sterren!

Rave review voor Dave Eggers in Het Parool ****

Gepubliceerd op 4 augustus, 2016 om 00:00, aangepast op

Arensman prijst de échte personages: 'Sociaal betrokken en maatschappijkritisch toont Eggers zich dus opnieuw, maar dit keer met personages die niet lezen als wandelende slachtoffers van de tijdgeest, maar als mensen van vlees en bloed. Mensen met wier twijfels en worstelingen je meeleeft, en die je van harte een nieuwe start gunt.'

Lees de complete recensie hier.

Helden van de grens staat deze week ook op #3 in de Scheltema Boeken Top Tien, samen met De meisjes van Emma Cline op #4 en Moedervlekken van Arnon Grunberg op #7! Deze drie titels staan allemaal in de Bestseller Top 60.

Auteurs
Auteur: Dave Eggers

Dave Eggers (1970) is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit, Wat is de Wat en De Cirkel. Hij is tevens de drijvende kracht achter uitgeverij McSweeney's en de non-profit 826 Valencia. Zijn boeken werden genomineerd voor de Pulitzer Prize, de National Book Award en de National Book Critics Circle Award.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: