Zoeken
Grunberg, Eggers & Cline in Bestseller Top 60
Oh yes! Drie superboeken in de Bestseller Top 60 deze week: Emma Cline op #23, Arnon Grunberg op #28 en Dave Eggers nieuw binnen op #47!

Grunberg, Eggers & Cline in Bestseller Top 60

Gepubliceerd op 3 augustus, 2016 om 00:00, aangepast op

Lees hier meer over de boeken:

De meisjes van Emma Cline
Moedervlekken van Arnon Grunberg
Helden van de grens van Dave Eggers

Auteurs
Auteur: Dave Eggers

Dave Eggers (1970) is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit, Wat is de Wat en De Cirkel. Hij is tevens de drijvende kracht achter uitgeverij McSweeney's en de non-profit 826 Valencia. Zijn boeken werden genomineerd voor de Pulitzer Prize, de National Book Award en de National Book Critics Circle Award.

Auteur: Emma Cline

Emma Cline (1989) is schrijver van romans en korte verhalen. Ze debuteerde in 2016 met De meisjes, dat een internationaal succes werd en waarmee ze de Shirley Jackson Award won. Het werd genomineerd voor de National Book Critics Circle Award, de Los Angeles Times Book Prize en de First Novel Prize. Haar verhalen verschenen onder andere in The New Yorker en Granta. Met haar verhaal 'Marion', dat in The Paris Review verscheen en ook in haar verhalenbundel Daddy is opgenomen, won ze de Plimpton Prize. De gast is haar langverwachte tweede roman.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: