Zoeken
Lees mee met het grote Lebowski EK-voetbalblog!
Vandaag, vrijdag 10 juni, gaat het EK Voetbal in Frankrijk van start. Nederland is kansloos afwezig, maar we volgen niettemin alles op de voet, met name de gooi naar het kampioenschap van onze zuiderburen. 

Lees mee met het grote Lebowski EK-voetbalblog!

Gepubliceerd op 10 juni, 2016 om 00:00

Onze Vlaamse Lebowski-auteurs Ivo Victoria en Tim Foncke zullen samen met hun Nederlandse collega's Cor de Jong en Timo Bruijns bloggen over de ontwikkelingen op het EK en over het Belgische elftal in het bijzonder. Zullen de Belgen het redden? Gaan de Duitsers weer in de laatste minuut met een listig versierde strafschop winnen?

Tune in via lebowskipublishers.nl/blog en lees mee!

Auteurs
Auteur: Cor de Jong

Cor de Jong (1978) is schr?ver, leraar Nederlands en studiebegeleider b? de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. H? publiceerde al meerdere korte verhalen. De aanname is z?n debuutroman.

Auteur: Tim Foncke

Ex-komiek Tim Foncke (Aalst, 1978) schreef De geachten (briefroman) en Het leven is goed als je niet deelneemt (verzamelde brieven 2009-2011). Naar aanleiding van enkele brieven werd hij in 2013 veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf. Hij werkt als tekstschrijver voor diverse tv-programma's.

Auteur: Ivo Victoria

Ivo Victoria (Antwerpen, 1971) publiceerde vijf romans, waarvan meest recent Alles is OKÉ. Daarnaast schrijft hij columns en verhalen voor diverse tijdschriften en kranten.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: