Zoeken
'Wat liefde kan doen' verkozen tot Hebban Boek van de Maand
Hebban: 'Een boek dat raakt – het verhaal is beklemmend, isolerend, beangstigend, maar ook hoopvol en zonder enige twijfel moedig.'

'Wat liefde kan doen' verkozen tot Hebban Boek van de Maand

Gepubliceerd op 3 juni, 2024 om 13:12, aangepast op 3 juni, 2024 om 14:32

Wat liefde kan doen is verkozen tot Hebban Boek van de Maand! 

‘Lotte Kok vertelt op een indringende manier en met diep inzicht over haar eigen ervaring met partnergeweld, over houden van iemand die je uitholt. 
Het is een boek dat raakt – beklemmend en beangstigend, maar uiteindelijk ook hoopvol, want: nadat er maandenlang aan Lotte is verteld dat haar gedachten en gevoelens er niet toe doen, laat ze in dit boek zien dat ze zich haar verhaal door niemand meer laat afpakken.’ – Hebban

Voor meer informatie en uitgebreide onderbouwing van de Hebban-crewleden, verwijzen we naar het artikel op Hebban.nl

 

PS Elke maand wordt er een Hebban Leesclub georganiseerd met het gekozen Boek van de Maand. Lijkt het je leuk om over dit boek te praten met andere gepassioneerde Hebban-lezers? Schrijf je dan snel in voor de Hebban Leesclub. Ze verloten 10 leesexemplaren onder gemotiveerde lezers voor een groepsbespreking van dit boek. Je kunt je inschrijven tot en met 9 juni. 

Auteurs
Auteur: Lotte Kok

Lotte Kok (1996) is schrijver. Ze begon haar literaire carrière op het podium: als spokenwordartiest won ze in 2014 al de Kunstbende Taal. Daarna verschenen haar verhalen in verschillende tijdschriften. Ze debuteerde in 2018 op 22-jarige leeftijd met Skydancer dat werd genomineerd voor de ANV Debutantenprijs. Met Hine vestigde ze zich permanent als authentieke stem in de Nederlandse literatuur. Wat liefde kan doen is haar derde roman.

Boeken
Lotte Kok - Wat liefde kan doen
Lotte Kok

Hoe kan iets wat ooit zo vertrouwd en veilig was, je ineens gegijzeld houden?
Een moedige roman over intieme terreur en het ontsnappen aan de ander.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: