Zoeken
Annemarie Haverkamp en Robert Vuijsje bij Wim Daniëls' Boekie Night
Op 7 mei zijn Annemarie Haverkamp en Robert Vuijsje te gast bij Wim Daniëls' Boekie Night.   

Annemarie Haverkamp en Robert Vuijsje bij Wim Daniëls' Boekie Night

Gepubliceerd op 17 april, 2019 om 00:00

Tijdens de Boekie Night spreken de auteurs over hun recent verschenen werk. Robert Vuijsje schreef Salomons oordeel, over de moderne valkuilen van racisme en antiracisme, en Annemarie Haverkamp bracht onlangs de indrukwekkende roman De achtste dag uit. 

Om 20.00 u zal de avond van start gaan in de Podiumzaal van Natlab. De tickets à 8 euro zijn verkrijgbaar bij Natlab en Van Piere.

Auteurs
Auteur: Annemarie Haverkamp

Annemarie Haverkamp (1975) is schrijver en journalist voor diverse kranten en tijdschriften. Met haar debuutroman De achtste dag won ze zowel De Bronzen Uil 2019 als de Anton Wachterprijs 2020. Ze is hoofdredactrice van universiteitsblad Vox en columniste bij De Gelderlander.

Auteur: Robert Vuijsje

Robert Vuijsje (1970) is schrijver en journalist. In 2008 verscheen zijn debuutroman Alleen maar nette mensen waarvan in totaal ruim 200.000 exemplaren werden verkocht. Het boek werd bekroond met een Gouden Uil en een Inktaap en werd in 2012 verfilmd, met Geza Weisz in de hoofdrol. In 2019 verscheen Salomons oordeel, de opvolger van Alleen maar nette mensen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: