Zoeken
Chris Polanen en Murat Isik treden 22 november 2018 op in Bibliotheek Heinkenszand
Murat Isik en Chris Polanen interviewen elkaar over hun boeken Wees onzichtbaar en Waterjager, 22 november om 20.00u in Bibliotheek Heinkenszand.

Chris Polanen en Murat Isik treden 22 november 2018 op in Bibliotheek Heinkenszand

Gepubliceerd op 6 november, 2018 om 00:00

Murat Islik: Wees onzichtbaar
Wees onzichtbaar vertelt over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en is een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd. Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer.

Chris Polanen: Waterjager
Paramaribo, ergens in de nabije toekomst. Na een dijkdoorbraak is de stad onder water komen te staan. De bewoners zijn weggetrokken: alleen de goudzoekers, vissers en prostituees zijn gebleven. De stad wordt geregeerd door eigen wetten, met in het middelpunt Jean Christoph, die met harde hand de orde probeert te bewaren.

Adres: Stengeplein 1, Heinkensand, Zeeland, Netherlands
Facebookevent
Tickets à 8,50: hier.

Auteurs
Auteur: Chris Polanen

Chris Polanen (1963) is dierenarts in Amsterdam-Zuidoost. De in Suriname geboren en getogen auteur kwam op twintigjarige leeftijd naar Nederland en begon te schrijven om met zijn heimwee naar Suriname om te gaan. Hij schrijft columns en korte verhalen die zowel in Suriname als in Nederland verschijnen, recent onder meer in bloemlezing AfroLit. In 2017 verscheen zijn debuutroman Waterjager. Centaur is zijn tweede roman.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: