Zoeken
Chris Polanen on tour (2017)
In november en december trekt Chris Polanen door Amsterdam om op verschillende plekken te vertellen over zijn drie grote liefdes: dieren, Suriname en de Bijlmer. Komt dat zien!

Chris Polanen on tour (2017)

Gepubliceerd op 14 november, 2017 om 00:00, aangepast op 1 maart, 2018 om 00:00

Op zondagmiddag 19 november om 16:00 is Chris te gast in Theater Toomler bij Echt Gebeurd. Het thema is Suriname; Chris zal praten over heimwee naar zijn vaderland. Wil je meer weten of kaartjes (€15,-) reserveren? Dat kan!

Op 23 november is Chris tijdens twee sessies (om 19.00u en 21.00u) te vinden in dierenwinkel Ambulia (bekend van teevee) waar hij zal voordragen uit de recent verschenen bundel Onze dieren. Schrijvers over hun hond, kat, konijn of hagedis. Dierenverhalen bij Dennis is gratis toegankelijk voor iedereen, maar een vrijwillige bijdrage om Dennis verder uit de schulden te helpen wordt uiteraard gewaardeerd. 

De Bijlmer bestaat 50 jaar! Dat moet gevierd worden, en wel op 25 november om 15:00 in OBA Bijlmerplein. Drie schrijvers uit de Bijlmer, onder wie ons aller Chris Polanen, vertellen over hun wijk. Tickets zijn te koop aan de deur en kosten een tientje of 5 euro als je OBA-lid bent. Meer info vind je hier

Chris sluit zijn tour af op 12 december om 20:00 bij Bijmer Boekt! in het Bijlmer Parktheater. Hij zal zijn verhaal over de Bijlmer voordragen en geïnterviewd worden door Christine Otten. Tickets kosten €13,50 en zijn hier verkrijgbaar. 

 

Foto: Jan Willem Kaldenbach

Auteurs
Auteur: Chris Polanen

Chris Polanen (1963) is dierenarts in Amsterdam-Zuidoost. De in Suriname geboren en getogen auteur kwam op twintigjarige leeftijd naar Nederland en begon te schrijven om met zijn heimwee naar Suriname om te gaan. Hij schrijft columns en korte verhalen die zowel in Suriname als in Nederland verschijnen, recent onder meer in bloemlezing AfroLit. In 2017 verscheen zijn debuutroman Waterjager. Centaur is zijn tweede roman.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: