Zoeken
Überamstel op de Uitmarkt
Het is weer bijna tijd voor Überamstel, het event waar de uitgeverijen Hollands Diep, The House of Books en Lebowski – imprints van Overamstel Uitgevers – in flitsende vorm de auteurs presenteren die in het najaar met nieuwe titels komen.

Überamstel op de Uitmarkt

Gepubliceerd op 22 augustus, 2017 om 00:00

Dit jaar vindt Überamstel voor de eerste maal plaats op de Uitmarkt. Op zaterdagmiddag 26 augustus om 16.00 uur zullen maar liefst negen fictieauteurs binnen een uur acte de présence geven: Barber van de Pol, Antoinette Beumer, Roman Helinski, Elly Biesters, Jerry Goossens, Sabine van den Berg, Sien Volders, Femmetje de Wind en Elke Geurts.

Op zondag 27 augustus om 16.00 uur gaan vier auteurs in gesprek over hun non-fictieprojecten: Maartje Laterveer over Vrouwen & Seks, Anita Terpstra over het leven in grote gezinnen, Frank Meester over ‘wat filosofie de schipperende ouder kan leren’ en zanger en producent Eddy Ouwens over zijn levensverhaal.

Toegang is gratis.


Waar moet je zijn

Op deze pagina vind je een plattegrond. Überamstel staat op podium 8, op het grasveld voor de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA; Oosterdokskade 143 te Amsterdam).

Volg Überamstel op Twitter: @Uberamstel.
Volg Überamstel op Facebook: Überamstel (pagina nog onder constructie)

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: