Zoeken
Kaartverkoop boekpresentatie Hugo Borst van start
Uitgeverij Lebowski en het International Literature Festival Utrecht (ILFU) presenteren 13 mei in TivoliVredenburg (Utrecht) Ach, moedertje, het aangrijpende vervolg op de bestseller Ma van Hugo Borst. 

Kaartverkoop boekpresentatie Hugo Borst van start

Gepubliceerd op 30 april, 2017 om 00:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 08:19

We hebben 13 mei een goedgevuld programma:

- Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder geeft een minicollege over dementie (met muziek van violist Hessel Moeselaar)
- Erik Jan Harmens leest literaire fragmenten uit drie favoriete boeken van Hugo’s moeder
- Jan Slagter en Janine Abbring gaan in gesprek met Hugo Borst
- Moderator is Johan Fretz 
- Het eerste exemplaar van Ach, moedertje wordt uitgereikt aan een special guest! 

Koop een kaartje voor de presentatie via de site van TivoliVredenburg. Let op: dit evenement is niet toegankelijk met een entreeticket voor het ILFU. Prijzen zijn €10,- (regulier) of €7,50 (met kortingscode uit het AD) exclusief servicekosten van TivoliVredenburg.

Het Facebook-evenement met het laatste nieuws omtrent de presentate vind je hier.

Over Ach, moedertje:

In Ach, moedertje beschrijft Hugo Borst de schrijnende situatie waarin zijn moeder zich nog altijd bevindt. Hij verhaalt over haar geestelijke en lichamelijke achteruitgang, over zijn eigen angsten en onzekerheden, en over de misstanden in de gezondheidszorg, waar geld, bureaucratie en management belangrijker lijken dan medemenselijkheid.

Auteurs
Auteur: Hugo Borst

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: