Zoeken
Winactie: 5x2 tickets voor motivational breakfast met Raymann
Bij Lebowski kun je nu 5x2 exclusieve kaartjes winnen voor een motivational breakfast op 21 april met Jörgen Raymann. 

Winactie: 5x2 tickets voor motivational breakfast met Raymann

Gepubliceerd op 12 april, 2017 om 00:00

Vrijdag 21 april presenteren we in in Hotel V in Amsterdam het nieuwe boek van Jörgen Raymann: Raymann zoekt raad. We pakken hiervoor uit met een motivational breakfast. Raymann zal voor een select gezelschap Raymann zoekt raad presenteren, een inspirerende motivational speech met levenslessen geven en boeken signeren onder het genot van een hapje en drankje. Een selecte groep mag hierbij aanwezig zijn: de pers én alle winnaars van deze actie. 

Meedoen met de actie kan tot en met dinsdag 18 april door te mailen naar uitgeefassistent@lebowskipublishers.nl. Woensdag maken wij de winnaars per mail bekend.

Meer over Raymann zoekt raad. Levenslessen van een rasoptimist

Naast geluk en plezier krijgt iedereen in zijn leven ook te maken met tegenslag en verlies. Daar hoef je niets voor te doen, dat krijg je gratis en voor niks voor je kiezen. Wat je wel kunt doen, is leren hoe je ermee om kunt gaan. Jörgen Raymann kan erover meepraten. Vaak had hij alle geluk van de wereld, vaak ook kreeg hij de beloning waar hij hard voor had gewerkt, maar een paar keer botste hij keihard tegen een muur. Om er vervolgens weer overheen te klimmen en vol optimisme verder te gaan.

Maar hoe herpak je jezelf? Hoe blijf je gemotiveerd, ambitieus en positief in het leven staan? Hoe kom je er achter wat je eigenlijk wilt doen en hoe kunnen andere mensen je daarbij helpen?

In Raymann zoekt raad laat Jörgen Raymann aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven met veel humor en zelfspot zien hoe je jezelf steeds opnieuw kunt oppakken na tegenslag. Hij geeft relativerende en praktische lessen over hoe je open en positief in het leven kunt staan en gaat te rade bij de bekende en minder bekende mensen die hem er ooit weer bovenop geholpen hebben.

Auteurs
Auteur: Jörgen Raymann

Jörgen Raymann (1966) is cabaretier, stand-upcomedian, zanger, acteur en presentator. Hij presenteerde jarenlang succesvolle tv-programma's als Raymann is Laat, Zo Raymann en Comedy Factory en tourde al met meer dan tien theatervoorstellingen door Nederland en Suriname. Daarnaast is hij een veelgevraagd motivational speaker en ambassadeur van verschillende goede doelen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: