BOEK

NON-FICTIE

Raymann zoekt raad. Levenslessen van een rasoptimist

Raymann zoekt raad. Levenslessen van een rasoptimist

Jorgen raymann

ISBN: 9789048837151 | Paperback, 224 blz | € 19.99 | Maart 2017


Naast geluk en plezier krijgt iedereen in zijn leven ook te maken met tegenslag en verlies. Daar hoef je niets voor te doen, dat krijg je gratis en voor niks voor je kiezen. Wat je wel kunt doen, is leren hoe je ermee om kunt gaan. Jörgen Raymann kan erover meepraten. Vaak had hij alle geluk van de wereld, vaak ook kreeg hij de beloning waar hij hard voor had gewerkt, maar een paar keer botste hij keihard tegen een muur. Om er vervolgens weer overheen te klimmen en vol optimisme verder te gaan.

Maar hoe herpak je jezelf? Hoe blijf je gemotiveerd, ambitieus en positief in het leven staan? Hoe kom je er achter wat je eigenlijk wilt doen en hoe kunnen andere mensen je daarbij helpen?

In Raymann zoekt raad laat Jörgen Raymann aan de hand van de ups en downs in zijn eigen leven met veel humor en zelfspot zien hoe je jezelf steeds opnieuw kunt oppakken na tegenslag. Hij geeft relativerende en praktische lessen over hoe je open en positief in het leven kunt staan en gaat te rade bij de bekende en minder bekende mensen die hem er ooit weer bovenop geholpen hebben.