Zoeken
Hugo Borst - Ma & Ach, moedertje

Ma & Ach, moedertje

Hugo Borst

Twee bestsellers in één band: Ma & Ach, moedertje gebundeld

Ma & Ach, moedertje

Hugo Borst

Twee bestsellers in één band: Ma & Ach, moedertje gebundeld
Bestel nu
Omschrijving

Ma is het ontroerende en vaak geestige verhaal over Hugo's dementerende moeder, de ingrijpende gevolgen van haar aftakelende geest en de onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Intussen haalt hij herinneringen op aan zijn jeugd en aan zijn moeder in betere tijden.
In Ach, moedertje woont zijn moeder inmiddels in het Verpleeghuis. Hugo schrijft over zijn moeders achteruitgang, over het verdriet om wat verloren gaat, de terugkerende valpartijen én het plezier in de bonte woongroep. Maar Hugo maakt zich ook kwaad over de werkdruk van de verzorgenden in het Verpleeghuis.

Fragment

Auteur: Hugo Borst
Auteur

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Edities & Details
Paperback: Ma & Ach, moedertje - Hugo Borst
ISBN: 9789048849000
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 18-03-2019
Prijs: € 14,50
Omvang: 448 pagina's

Bestel

NUR: 400 - Informatief en entertainment THEMA: Omgaan met veroudering THEMA: Omgaan met Alzheimer en dementie THEMA: Ouderenzorg THEMA: Leeftijdsgroepen: ouderen THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Met betrekking tot late volwassenheid / bejaardheid BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Life Stages / Later Years BISAC: HEALTH & FITNESS / Diseases / Alzheimer's & Dementia BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Eldercare
Meer boeken
Claudia de Breij - Krijg nou tieten
Claudia de Breij
Claudia Breij - Neem een geit
Claudia Breij
Willem Vissers - Samuel
Willem Vissers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: