Zoeken
Diverse Auteurs - Ik ken jou

Ik ken jou

Diverse Auteurs

Ik ken jou

Diverse Auteurs

Bestel nu
Omschrijving

In oktober 2015 schreven AD en Lebowski Publishers een verhalenwedstrijd uit rondom het thema 'dementie'. Uit meer dan 1000 inzendingen werden de vijfentwintig beste bijdragen geselecteerd. In de bundel Ik ken jou passeren hartverscheurende en aangrijpende verhalen van partners, (klein-)kinderen en andere mantelzorgers de revue, maar komen ook geestige, herkenbare en liefdevolle verhalen over de gevolgen van dementie voorbij.
Ik ken jou is een prachtig eerbetoon aan alle dementerenden en de mensen die voor hen zorgen.

Auteur: Hugo Borst
Auteur

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Edities & Details
Paperback: Ik ken jou - Diverse Auteurs
ISBN: 9789048855568
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 19-11-2019
Prijs: € 19,99
Omvang: 96 pagina's

Bestel

NUR: 400 - Informatief en entertainment THEMA: Psychiatrische en geestelijke aandoeningen THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Biografie en non-fictieproza BISAC: FICTION / Medical BISAC: MEDICAL / Mental Health
Meer boeken
Annemarie Haverkamp - Ik heb geleefd
Annemarie Haverkamp
Bernie Sanders, Huck Gutman - Feel the Bern!
Bernie Sanders, Huck Gutman
Claudia Breij - Neem een geit
Claudia Breij
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: