Zoeken
Susan Smit - De tweede helft van je leven

De tweede helft van je leven

Susan Smit

Inzichten voor een tweede helft van je leven vol vuur, verdieping en bloei

De tweede helft van je leven

Susan Smit

Inzichten voor een tweede helft van je leven vol vuur, verdieping en bloei
Bestel nu
Omschrijving

Vanaf je veertigste stap je in een volgend hoofdstuk. Als het hoogste goed van ouder worden eruit bestaat om je leven te leiden zoals je deed en eruit te blijven zien zoals je eruitzag, dan mis je het hele punt. De transformatie van de overgang wil je ergens naartoe leiden; naar een leven waarin je meer dan ooit jezelf bent, loslaat wat niet meer voor je werkt en de wereld brengt wat je ten diepste te bieden hebt.

Op de drempel van de tweede levenshelft zie je al dat veel vrouwen ophouden met zichzelf wegcijferen, met plooibaar en bescheiden zijn en door iedereen aardig gevonden te willen worden. Ze lijken eindelijk samen te vallen met zichzelf. Een deel ervan heeft te maken met veranderende hormonen - de natuur helpt je - en een ander deel met de jaren die achter je liggen en die jou iets hebben geleerd.

In De tweede helft van je leven nodigt Susan je uit om de weerstand tegen ouder worden te laten varen. Laat je niet wijsmaken dat je minder waard wordt, maar neem je ware vorm aan. Deze nieuwe fase kan er een zijn van vreugde, vervulling en verdieping, als je de vruchten die geplukt kunnen worden niet verwerpt in een poging zo lang mogelijk bloesem te dragen. De tweede helft in een vrouwenleven gaat over oogsten.

Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Edities & Details
Paperback: De tweede helft van je leven - Susan Smit
ISBN: 9789048873845
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 22-10-2024
Prijs: € 23,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: De tweede helft van je leven - Susan Smit
ISBN: 9789048873852
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 22-10-2024
Prijs: € 12,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes THEMA: Met betrekking tot levensfases THEMA: Gezondheid: vrouwen THEMA: Omgaan met veroudering THEMA: Psychologie van veroudering BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / Inspiration & Personal Growth
Meer boeken
Bodil de la Parra - Het verbrande huis
Bodil de la Parra
Susan Smit, Bregje Hofstede, Arthur Japin, Joke J. Hermsen, Beatrijs Smulders, Manon Uphoff e.a. - Heksenmonument
Susan Smit, Bregje Hofstede, Arthur Japin, Joke J. Hermsen, Beatrijs Smulders, Manon Uphoff e.a.
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: