Zoeken
Susan Smit - Wat er niet meer is

Wat er niet meer is

Susan Smit

Wat er niet meer is

Susan Smit

Omschrijving

In een nacht, in de beslotenheid van een Amsterdamse peeskamer, vertelt Thomas, een librettist, zijn verhaal aan een prostituee. Hij rouwt om de dood van de fijngevoelige pianiste Judith, de enige vrouw in zijn leven die hem raakte maar die getrouwd bleek te zijn. Hij kijkt terug op hun platonische liefde. Nu, na haar dood, lijkt ze als dolende ziel dichterbij dan ooit en heeft hij lijfelijke, erotische ontmoetingen met haar waarmee hij zich geen raad weet. De enige persoon die Thomas kan helpen een weg te vinden uit zijn obsessieve liefde voor Judith is uitgerekend haar weduwnaar Egbert, die hij nooit kon uitstaan. Hij is de enige die inzicht kan verschaffen in de ongenaakbare vrouw die hij adoreerde en die zijn muze tot een echt mens kan maken.

Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columnist. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels achttien succesvolle boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Vloed, Gisèle, Tropenbruid en De heks van Limbricht.

Edities & Details
Paperback: Wat er niet meer is - Susan Smit
ISBN: 9789048854394
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 30-10-2020
Prijs: € 14,50
Omvang: 128 pagina's

Bestel

Digitale download: Wat er niet meer is - Susan Smit
ISBN: 9789048803477
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-09-2009
Prijs: € 7,49

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / Romance / General
Meer boeken
Anne Moraal - Honden huilen niet
Anne Moraal
Barry Smit - De zaak-Mulder
Barry Smit
Antoinette Beumer - Mijn vader is een vliegtuig
Antoinette Beumer
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: