Zoeken
Dave Eggers - Zeitoun

Zeitoun

Dave Eggers

Zeitoun

Dave Eggers

Bestel nu
Omschrijving

Terwijl orkaan Katrina New Orleans verwoestte, besloot Abdulrahman Zeitoun, een 47-jarige Amerikaan van Syrische komaf, in de stad te blijven om zijn huis en zijn bedrijf te beschermen. In de dagen na de storm peddelt hij in een tweedehands kano door de ondergelopen straten van New Orleans, deelt goederen uit en helpt waar hij kan. Een week later, op 6 september 2005, verdwijnt hij plotseling. Wat is er met Zeitoun gebeurd?

Auteur: Dave Eggers
Auteur

Dave Eggers (1970) is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit, Wat is de Wat en De Cirkel. Hij is tevens de drijvende kracht achter uitgeverij McSweeney's en de non-profit 826 Valencia. Zijn boeken werden genomineerd voor de Pulitzer Prize, de National Book Award en de National Book Critics Circle Award.

Edities & Details
Paperback: Zeitoun - Dave Eggers
ISBN: 9789048806577
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 26-08-2010
Prijs: € 19,95
Omvang: 366 pagina's

Bestel

Digitale download: Zeitoun - Dave Eggers
ISBN: 9789048805310
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-12-2009
Prijs: € 9,99
Omvang: 236 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Lokale geschiedenis THEMA: Geschiedenis van Amerika THEMA: Etnische groepen en multiculturele studies THEMA: Sociale discriminatie en gelijke behandeling THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Memoires THEMA: Zuidelijke VS BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs BISAC: HISTORY / United States / State & Local / South (AL, AR, FL, GA, KY, LA, MS, NC, SC, TN, VA, WV) BISAC: SOCIAL SCIENCE / Discrimination & Race Relations BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Niccolò  Ammaniti - Het intieme leven
Niccolò Ammaniti
Dave Eggers - De monnik van Mokka
Dave Eggers
J.G. Ballard - Hallo Amerika
J.G. Ballard
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: