Zoeken
Susan Smit - Zwanger met lichaam en ziel

Zwanger met lichaam en ziel

Susan Smit

Zwanger met lichaam en ziel

Susan Smit

Bestel nu
Omschrijving

Susan Smit werd in 2010 zwanger van haar eerste kind. In de overvloed aan zwangerschapslectuur miste ze de mystieke kant. Smit gaat ervan uit dat het ongeboren kind een bewuste ziel is met een eigen levensplan en dat je tijdens de zwangerschap contact met die ziel kunt leggen. Zwanger zijn en leven schenken is een ontwikkeling van jewelste. Een zwangerschap is oeraards en hoogst spiritueel. Ze brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan, maakt je kwetsbaar en krachtig. Ze kan een periode van persoonlijke groei zijn mits je die bewust doorleeft.

Hoe krijg je zielscontact met je ongeboren kind?
Hoe ontdek je wat je kindje op aarde komt leren en brengen?
Wat is de invloed van jouw gevoelens op de foetus?
Hoe kun je dit avontuur met rituelen, meditaties, schrijfopdrachten
en alternatieve geneeswijzen uitdiepen en verrijken?

Susan Smit (1974) studeerde Nederlands en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar debuut Heks zorgde voor een mediahype waarna Wijze vrouwen en andere bestsellers volgden. Met haar derde roman Vloed kreeg ze lovende kritieken en brak ze ook als romanschrijfster door bij het grote publiek. Ze schrijft columns voor Happinez, Ouders van Nu en BOEK. Zwanger met lichaam en ziel is haar elfde boek.

Auteur: Susan Smit
Auteur

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Edities & Details
Paperback: Zwanger met lichaam en ziel - Susan Smit
ISBN: 9789048837397
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 05-08-2016
Prijs: € 23,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Paperback: Zwanger met lichaam en ziel - Susan Smit
ISBN: 9789048809967
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 17,50
Omvang: 223 pagina's

Bestel

Digitale download: Zwanger met lichaam en ziel - Susan Smit
ISBN: 9789048810796
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 9,99
Omvang: 223 pagina's

Bestel

NUR: 850 - Zwangerschap en opvoeding (populair) THEMA: Chakra’s, aura’s en spirituele energie THEMA: Zwangerschap, geboorte en babyverzorging: advies en kwesties THEMA: Ouderschap: advies en kwesties THEMA: Familie en relaties: advies en kwesties THEMA: Spiritualisme BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / General BISAC: HEALTH & FITNESS / Pregnancy & Childbirth BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Parenting / Motherhood BISAC: BODY, MIND & SPIRIT / Spiritualism
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: