Zoeken
Lena Andersson - Onbetamelijk gedrag

Onbetamelijk gedrag

Lena Andersson

Onbetamelijk gedrag

Lena Andersson

Omschrijving

De eenendertigjarige Ester Nilsson is dichteres en essayiste. Ze is een verstandige vrouw met verstandige relaties. Op een dag in juni krijgt ze een telefoontje en wordt gevraagd een lezing te geven over de kunstenaar Hugo Rask, die zelf eregast zal zijn.
Hun ontmoeting die avond zet een kettingreactie van gebeurtenissen in gang. Een ongewone liefde bloeit op, banaal in haar simpliciteit maar groots en overweldigend in haar totale devotie.
Onbetamelijk gedrag, winnaar van de prestigieuze August Prijs 2013, is een briljante, messcherpe roman die op genadeloze wijze laat zien hoe we liegen in ons verlangen om bemind te worden.

Auteur: Lena Andersson
Auteur

Lena Andersson (Stockholm, 1970) is journalist, schrijver en columnist voor Dagens Nyheter. Ze wordt beschouwd als een van de belangrijkste opiniemakers van Zweden. Onbetamelijk gedrag is haar vijfde roman.

Edities & Details
Paperback: Onbetamelijk gedrag - Lena Andersson
ISBN: 9789048840311
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 13-04-2017
Prijs: € 21,99
Omvang: 190 pagina's

Bestel

Digitale download: Onbetamelijk gedrag - Lena Andersson
ISBN: 9789048820283
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-04-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Vertaler: Lia van Strien NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Romantiek THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Romance / General
Meer boeken
Bodo Kirchhoff - Wedervaring
Bodo Kirchhoff
Bodo Kirchhoff - Het onkind
Bodo Kirchhoff
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: