Zoeken
James Worthy - Zwarte Sylvester

Zwarte Sylvester

James Worthy

Zwarte Sylvester

James Worthy

Bestel nu
Omschrijving

Het leven van alleenstaande vader Rufus Opperman neemt een dramatische wending als blijkt dat zijn tienerzoon Sylvester ongeneeslijk ziek is. Wanneer Rufus zijn zoon vraagt wat zijn laatste wens in dit leven is, antwoordt Sylvester stellig: 'Pap, ik wil de geschiedenisboeken ingaan als Zwarte Sylvester, de allergrootste seriemoordenaar van Amsterdam en omstreken.' Rufus doet er alles aan om deze wens van Sylvester in vervulling te laten gaan. Maar hoe ver gaat vaderliefde precies en wat als die liefde te ver gaat?

Zwarte Sylvester is de karakteristieke en eigenzinnige nieuwe Worthy, over een ontspoorde generatie die alles voor faam en relevantie lijkt over te hebben, en de grenzeloze drang naar onsterfelijkheid.

Auteur: James Worthy
Auteur

James Worthy (1980) is schrijver en columnist voor Het Parool. Hij debuteerde in 2011 met de bestseller James Worthy. In 2012 verscheen zijn tweede roman Zwarte Sylvester, in 2016 gevolgd door een verzameling van zijn beste columns, Mottenballen voor de ziel. In 2019 verscheen de roman In de buik van de wolf.

Edities & Details
Paperback: Zwarte Sylvester - James Worthy
ISBN: 9789048844630
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 29-01-2018
Prijs: € 23,99
Omvang: 192 pagina's

Bestel

Digitale download: Zwarte Sylvester - James Worthy
ISBN: 9789048812622
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 165 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Humoristische fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Humorous / Black Humor BISAC: FICTION / Crime BISAC: FICTION / Literary
Meer boeken
Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort
Emily Reekers - Wij zijn vrij
Emily Reekers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: