Zoeken
Jonah Falke - Bontebrug

Bontebrug

Jonah Falke

Bontebrug

Jonah Falke

Bestel nu
Omschrijving

Robert komt uit de Achterhoek - schuurfeesten, brommers, eindeloze luchten. Nu studeert hij aan de kunstacademie onder de hoede van schildergod Josef Swartz. Robert moet kiezen: tussen de populieren van zijn geboortegrond en de lichtjes van de stad; tussen een onbezorgd leven en tomeloze ambitie; tussen een langeafstandsrelatie met de mooie Brona en de minnares van zijn mentor. Bontebrug is een klassieke coming of age-roman, op het papier gesmeten door een geboren schrijver.

Fragment

Auteur: Jonah Falke
Auteur

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Edities & Details
Paperback: Bontebrug - Jonah Falke
ISBN: 9789048845552
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 14-05-2018
Prijs: € 21,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

Digitale download: Bontebrug - Jonah Falke
ISBN: 9789048829576
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-09-2016
Prijs: € 4,99
Omvang: 224 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Memoires BISAC: FICTION / Literary BISAC: BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Personal Memoirs
Meer boeken
Chris Polanen - Centaur
Chris Polanen
Lauranne van Grinsven - Hier zijn is niet de bedoeling
Lauranne van Grinsven
Anne Schepers - De daden
Anne Schepers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: