Zoeken
Esther J. Ending - Kind van Ibiza

Kind van Ibiza

Esther J. Ending

Kind van Ibiza

Esther J. Ending

Bestel nu
Omschrijving

IBIZA, DE JAREN TACHTIG. Aan het begin van het techno- en ecstasytijdperk ziet een eenzame tiener haar wereld in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Marianne, geboren en opgegroeid op Ibiza als dochter van een hippiemoeder en een drugs dealende vader, doet haar best om haar leven weer op de rails te krijgen. Haar vader zit een gevangenisstraf uit en met haar moeder heeft ze een moeizaam contact.
Als ze op een regenachtige middag motorpech heeft, krijgt ze een lift van een agent van de gevreesde en gehate Guardia Civil. Marianne raakt door hem gefascineerd. Terwijl haar vaders villa wordt ontmanteld en haar moeder steeds onredelijker wordt, neemt haar fascinatie obsessieve vormen aan. In een waas van alcohol en drugs dreigt ze niet alleen zichzelf, maar ook de mensen in haar omgeving naar de rand van de afgrond te jagen.

KIND VAN IBIZA is een roman over obsessie en de zoektocht naar ouderlijke liefde, een thuis, een vaderland. Met op de achtergrond het eiland, zoals alleen zij die daar zijn geboren of er lange tijd hebben gewoond, het kennen - het échte, bizarre, wonderschone, levensgevaarlijke Ibiza.

ESTHER J. ENDING (1972) groeide op op het Spaanse eiland Ibiza en woont sinds 1994 in Nederland. In 2004 debuteerde ze met de roman Na Valentijn, waarvoor ze de Debutantenprijs ontving. In 2012 verscheen haar tweede roman, Stille mensen. Haar roman Kind van Ibiza is eerder verschenen als Een eigen eiland.

'Prachtige roman uit de schoot van Ibiza' THOMAS ROSENBOOM

'Een onthullend portret van de duistere kanten van Ibiza, dapper weergegeven' JAN CREMER

'Zeer ontroerend en indringend. Must read voor Ibiza-liefhebbers' SASKIA NOORT

'Wat een spetterend boek!' BART CHABOT

Auteur: Esther J. Ending
Auteur

Esther J. Ending (1972) groeide op op het Spaanse eiland Ibiza, en woont sinds 1994 in Nederland. In 2004 debuteerde ze met de roman Na Valentijn, waarvoor ze de Debutantenprijs ontving. In 2012 verscheen haar tweede roman, Stille mensen.

Edities & Details
Paperback: Kind van Ibiza - Esther J. Ending
ISBN: 9789048845545
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 14-05-2018
Prijs: € 25,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Paperback: Kind van Ibiza - Esther J. Ending
ISBN: 9789048835690
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 27-05-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Kind van Ibiza - Esther J. Ending
ISBN: 9789048835706
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-05-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit
Anne Schepers - De daden
Anne Schepers
Erik Jan  Harmens - Rigolettohof
Erik Jan Harmens
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: