Zoeken
Raoul de Jong, Bodil de la Parra en Chris Polanen over Suriname
Op 15 oktober van 19:30 tot 22:00
Event

Raoul de Jong, Bodil de la Parra en Chris Polanen over Suriname

Op vrijdagavond 15 oktober organiseert boekhandel Post Scriptum een interview met Raoul de Jong, Chris Polanen en Bodil de la Parra. Zij zullen spreken over Suriname, identiteit en schrijverschap naar aanleiding van hun nieuwste boeken: JaguarmanHet verbrande huis en Centaur.

Raoul de Jong publiceerde vorig jaar Jaguarman, over zijn reis naar Suriname en zijn persoonlijke zoektocht door de Surinaamse geschiedenis. Bodil de la Parra, actrice en toneelschrijfster, debuteerde vorig jaar met Het verbrande huis, waarin ze vertelt over haar Surinaamse familiegeschiedenis. Bodil groeide op in Nederland, maar bezocht het geboorteland van haar vader elke zomer en bouwde zo een sterke band op met Suriname en haar familie daar. Chris Polanen, dierenarts in de Bijlmer en auteur, publiceerde in juni zijn roman Centaur over een student die het uitzichtloze Suriname van de jaren negentig wil ontvluchten.

De avond begint om 19.30 uur en de entree is €7.50.

Locatie: Dorpskerk Kethel in Schiedam.

Voor tickets en/of meer info graag een mailtje naar: info@postscriptum.nl. Aanmelden voor het Facebookevenement kan hier.

 

Auteurs
Boeken
Bodil de la Parra - Het verbrande huis
Bodil de la Parra

Chris Polanen - Centaur
Chris Polanen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: