Zoeken
Sarah Meuleman over 'De vondeling' - Lopen met Lebowski #19
Redacteur Jasper Henderson en auteur Sarah Meuleman spreken over Sarahs spannende, nieuwe roman ‘De vondeling’, die zich voor een groot deel afspeelt op the Isles of Scilly, een subtropische eilandengroep ten zuidwesten van Engeland. 

Sarah Meuleman over 'De vondeling' - Lopen met Lebowski #19

Gepubliceerd op 15 juni, 2020 om 13:22, aangepast op 19 augustus, 2021 om 13:22

Ondertussen dwalen auteur en redacteur door Taxidermy Amsterdam, een winkel voor opgezette dieren. Tussen de leeuwen, beren en wolven doorlopen zij de vier stadia van de taxidermie, tevens de bouwstenen van Sarahs roman: villen, vlezen, vullen, vormen. Met die vier v’s prepareer je niet alleen dieren, maar zet je ook verhalen op, legt Sarah uit. Amusez-vous!

Presentatie: Jasper Henderson | Geluid en edit: Saskia Veen | Intro: Erik Jan Harmens | Jingle: Angelo Boltini | Artwork: Riesenkind | Met speciale dank aan Taxidermy Amsterdam

Auteurs
Auteur: Sarah Meuleman

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor verschillende media en heeft een tweewekelijkse column die in zowel NRC als De Standaard verschijnt. Haar debuutroman De zes levens van Sophie werd genomineerd voor de Bronzen Uil en werd in Amerika uitgegeven. Daarnaast schreef ze de spannende romans De vondeling en Zie mij graag. Met deze laatste won ze de Boekenpanda 2023, een Vlaamse literatuurprijs. In 2024 worden er twee nieuwe boeken van Sarah Meuleman verwacht.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: