Zoeken
Jonah Falke over 'De mooiste vrouw van de wereld' - Lopen met Lebowski #18
Terwijl ze over hekken klimmen en door plassen waden gaan redacteur Saskia Veen en auteur Jonah Falke in gesprek over zijn tweede roman 'De mooiste vrouw van de wereld'. 

Jonah Falke over 'De mooiste vrouw van de wereld' - Lopen met Lebowski #18

Gepubliceerd op 1 juni, 2020 om 13:19, aangepast op 19 augustus, 2021 om 13:20

Over hoe er wijsheid in het primitieve schuilt, over hoe de onderdrukte slechtheid in de mens Jonah meer interesseert dan wat er wordt getoond, over opklimmen op de maatschappelijke ladder met verveling tot gevolg versus de onbeschaafde, smerige maar ook warme zelfkant – waar je wel voelt dat je leeft. De hamvraag: houdt Jonah eigenlijk wel van mensen? Amusez-vous!

Presentatie: Saskia Veen | Geluid: Merel Aalders | Edit: Saskia Veen | Intro: Erik Jan Harmens | Jingle: Angelo Boltini | Artwork: Riesenkind

Auteurs
Auteur: Jonah Falke

Jonah Falke (1991) werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArtEZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen- en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman. In 2016 verscheen zijn debuutroman Bontebrug, in 2019 volgde De mooiste vrouw van de wereld. Hij schreef voor Vrij Nederland, See All This, ELLE, HP/De Tijd en VPRO Nooit meer slapen en is vaste columnist bij de Gelderlander en op het Lebowski Blog.

Boeken
Jonah Falke - De mooiste vrouw van de wereld
Jonah Falke

Als je de wereld wil zien zoals die echt is, moet je ook haar minder aantrekkelijke kanten leren incasseren

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: