Zoeken
Marion Pauw over 'De experimenten' - Lopen met Lebowski #12
Auteur Marion Pauw en haar redacteur Jasper Henderson spreken over Marions roman 'De experimenten' op een unieke plek.

Marion Pauw over 'De experimenten' - Lopen met Lebowski #12

Gepubliceerd op 15 april, 2020 om 13:05, aangepast op 19 augustus, 2021 om 13:08

Namelijk in de villa in Leusden die Marion gebruikte als setting van haar boek, en die ze opduikelde op een makelaarswebsite, maar waar ze nooit echt was geweest – tot nu. Ze dwalen door de kamers, in het trappenhuis en buiten bij de tennisbaan, paardenbox en volière, waar voor Marion haar roman ineens tot leven komt. Amusez-vous!

Presentatie: Jasper Henderson | Montage: Saskia Veen | Met dank aan: David Janse en Buijs Regiomakelaars Amersfoort | Jingle: Angelo Boltini | Intro: Erik Jan Harmens | Artwork: Riesenkind

Auteurs
Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Boeken
Marion Pauw - De experimenten
Marion Pauw

Ze hebben elkaar vijftig jaar niet gezien. Nu is het tijd voor een confrontatie. Met elkaar, maar vooral met het verleden.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: