Zoeken
Stefano Keizers over 'Twee Luitenanten' - Lopen met Lebowski #10
Stefano Keizers, echte naam Gover Meit, is nu een gevierd cabaretier, maar vijf jaar geleden verre van succesvol. 

Stefano Keizers over 'Twee Luitenanten' - Lopen met Lebowski #10

Gepubliceerd op 30 maart, 2020 om 12:53, aangepast op 19 augustus, 2021 om 12:55

Tijdens dat dieptepunt in zijn leven schreef hij 'Twee Luitenanten'. Redacteur Roel van Diepen loopt met Stefano vanaf zijn huis naar de avondwinkel, waar die in middernachtelijke tijden van honger terecht kon voor zijn dieet van chips en cola. Ondertussen vertelt Stefano wat nu het échte verhaal is achter zijn bewering dat hij een keramiekfabriek runde in China en hoeveel nulletjes voor de komma belastinggeld hij precies door de plee heeft gespoeld voor hij Stefano Keizers werd. De kern is misschien: deze mens heeft werkelijk onderzocht hoe ver hij kan gaan en hoe diep hij kan zinken, om te ontdekken waar een mens wel en niet bang voor hoeft te zijn. Amusez-vous!

Presentatie: Roel van Diepen | Regie en montage: Saskia Veen | Jingle: Angelo Boltini | Intro: Erik Jan Harmens | Artwork: Riesenkind

 

 

Auteurs
Auteur: Stefano Keizers

Gover Meit (Amsterdam, 1987) is film- en theatermaker. Hij studeerde in 2009 af aan de Gerrit Rietveld Academie in de richting Audiovisueel en won in 2016 de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival onder de artiestennaam Stefano Keizers. Stefano is genomineerd voor de cabaratprijs Neerlands Hoop 2018.

Boeken
Stefano Keizers - Twee Luitenanten
Stefano Keizers

Nederlandse Portrait of the Artist as a Young Man; het ontstaan van Stefano Keizers

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: