Zoeken
Jonathan Griffioen - Lopen met Lebowski #8 (i.s.m. ondercast & De Poëziepodcast)
Lopen met Lebowski: de ondercast X De Poëziepodcast-editie met Jonathan Griffioen.

Jonathan Griffioen - Lopen met Lebowski #8 (i.s.m. ondercast & De Poëziepodcast)

Gepubliceerd op 16 maart, 2020 om 12:49, aangepast op 19 augustus, 2021 om 12:51

Vrienden en vriendinnen van de literatuur! Welkom bij een abnormaal feestelijke editie van Lopen met Lebowski. Niet alleen komt voor het eerst een dichtbundel aan bod, namelijk van Jonathan Griffioen: "Gedichten met een mazda 626". Ook wordt deze podcast eenmalig overgenomen door onze vrinden Dennis Gaens, befaamd door zijn literaire podcast ondercast, en de zoetgevooisde Daan Doesborgh, host van De Poëziepodcast. Maar hoe doe je dat eigenlijk, Lopen met Lebowski opnemen? Jasper Henderson legt het nog één keer uit. En waar gaat dat allemaal naartoe? Van station Utrecht Zuilen naar het huis van collegadichter Daniël Vis, want die praat net zo lekker over psychiatrische euvels, Carl Jung en de functie van navelstaarderige egodocumenten als Jonathan Griffioen zelf. Amusez-vous!

Presentatie: Dennis Gaens en Daan Doesborgh | Vaderlijk advies: Jasper Henderson | Thee: Daniël Vis | Edit: Saskia Veen | Intro: Erik Jan Harmens | Jingle: Angelo Boltini | Artwork: Riesenkind

Auteurs
Auteur: Jonathan Griffioen

Jonathan Griffioen (1987) debuteerde in 2015 met de poëziebundel Wijk, die genomineerd werd voor de C. Buddingh'-prijs. In 2018 verscheen Gedichten met een mazda 626, die bekroond werd met de J.C. Bloem-Poëzieprijs 2019.

Boeken
Jonathan Griffioen - Gedichten met een mazda 626
Jonathan Griffioen

Nieuwe bundel van Jonathan Griffioen: een (road)trip tussen slapen en waken in

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: