Zoeken
Erik Jan Harmens over 'Door het licht' - Lopen met Lebowski #8
Vandaag gaat redacteur Jasper Henderson aan de wandel met Erik Jan Harmens, om te spreken over zijn nieuwe roman 'Door het licht'.

Erik Jan Harmens over 'Door het licht' - Lopen met Lebowski #8

Gepubliceerd op 15 maart, 2020 om 12:47, aangepast op 19 augustus, 2021 om 12:49

Een gesprek tussen de ritselende blaadjes van 't Twiske over vrijwillige en minder vrijwillige herinneringen, prikkels, liedjes en reclamejingles in zijn hoofd; over hoe je tijd kunt verkwisten zonder het gevoel te hebben dat je dood wil; over kleine dingen groot maken en grote dingen klein; over angstbeelden en wensbeelden; over het hebben van ‘het’ en over de entree van de liefde. Amusez-vous!

Presentatie: Jasper Henderson | Regie en montage: Saskia Veen | Jingle: Angelo Boltini | Introception: Erik Jan Harmens | Artwork: Riesenkind

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en ...

Boeken
Erik Jan Harmens - Door het licht
Erik Jan Harmens

Vervolg op Hallo muur, een verslag over het leven in het donker. In Door het licht schrijft Erik Jan Harmens over een leven in het (soms te felle) licht.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: