Zoeken
Radiocampagne HAY geweerd door STER
Nieuws - De STER was niet zo blij met onze radiocampagne ter promotie van het boek HAY: ome Barry neemt in de radiospots zoveel expliciet taalgebruik in de mond dat ze niet vóór 21.00 ’s avonds mogen worden uitgezonden.

Radiocampagne HAY geweerd door STER

Gepubliceerd op 6 december, 2016 om 00:00

We zijn de flauwste niet, en maakten daarom drie speciale 'bliep'-versies zodat ze toch op elk moment van de dag in te zetten zijn.

De ongecensureerde spots worden  na 21.00 uur wél uitgezonden. Benieuwd naar 'Supergeil baasje', 'Belastingschuld' en 'Kutnacht'? Dat dachten we wel. Je vindt ze hier.

De biografie HAY verscheen eind augustus van dit jaar en stond wekenlang in de top 10 van de Bestseller 60. De leadzanger van The Golden Earring vertelt in het boek over zijn leven in en buiten de spotlights en roerige jeugd.

Goed nieuws: HAY is genomineerd voor de NRC Boekenwedstrijd! Breng hier je stem uit, en wie weet win jij een boekenpakket met alle 24 genomineerde titels. 

Auteurs
Auteur: Sander Donkers

Sander Donkers (1967) is journalist, schrijver en columnist voor de Volkskrant. Hij schreef eerder HAY, de biografie van Barry Hay, en het boek Lipstick Sunset. Hij won zowel de Pop Media Prijs, de Jip Golsteijn Journalistiekprijs als de De Tegel.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: