Zoeken
Neem een geit van Claudia de Breij genomineerd voor de NS Publieksprijs 2016
Woensdagavond is op Station Amsterdam Centraal en in De Wereld Draait Door bekend gemaakt dat Claudia de Breij met Neem een geit genomineerd is voor de NS Publieksprijs.  

Neem een geit van Claudia de Breij genomineerd voor de NS Publieksprijs 2016

Gepubliceerd op 26 oktober, 2016 om 00:00

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar 2016 noemen. De stemperiode loopt van 26 oktober t/m 23 november 2016. Het winnende boek wordt op woensdagavond 23 november 2016 bekendgemaakt in De Wereld Draait Door.
De auteur van het winnende boek ontvangt een geldprijs van € 7.500,-, een sculptuur van Jeroen Henneman en een jaar lang gratis reizen met de NS-Business Card.

Naast Claudia de Breij zijn Jelle Brandt Corstius, Griet Op de Beeck, Annejet van der Zijl, Paulien Cornelisse en Hendrik Groen genomineerd.
 

Stemmen op Neem een geit kan tot en met 23 november op de site van de NS Publieksprijs.

Auteurs
Auteur: Claudia de Breij

Claudia de Breij (1975) is cabaretier. Ze maakte tot nu toe zeven succesvolle theatervoorstellingen, waaronder Hete Vrede, waarvoor ze de Poelifinario-prijs ontving. Uit die voorstelling komt haar hit 'Mag ik dan bij jou'. Daarnaast is ze columniste van de VARAgids en schreef ze het boek Krijg nou tieten!, waarvan ruim 50.000 exemplaren zijn verkocht. Claudia de Breij en Jessica van Geel - (1973), freelance journalist voor onder andere NRC Handelsblad - leven samen met hun twee zoons in een hypermodern samengesteld mozaïekgezin.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: