Zoeken
Harmens & Pfeijffer op Ãœberamstel
Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer zijn on fire! Hun theatertour rondom Duetten is in volle gang. Dit weekend staan ze niet alleen op de Amsterdamse Uitmarkt, maar zijn ze ook present tijdens de tweede editie van Ãœberamstel.

Harmens & Pfeijffer op Ãœberamstel

Gepubliceerd op 24 augustus, 2016 om 00:00, aangepast op

Afgelopen weekend performde het duo nog voor een volle zaal op Lowlands, Tzum schreef deze recensie.

Deze zondag, 28 augustus, treden Erik Jan en Ilja op tijdens Ãœberamstel, het jaarlijkse evenement waarmee Overamstel Uitgevers en uitgeverij Podium het nieuwe literaire seizoen inluiden. Dit jaar doen ze dat bij Nessst, een een voormalige fabriekshal van de Kauwgomballenfabriek. Het hele programma duurt van 13.00 tot 16.00 uur - met een aansluitende borrel in de zon -, maar rond 13.45 uur is het de beurt aan Erik Jan en Ilja.

Net als vorig jaar kun je gebruik maken van een gratis taxirit tot € 15 met Uber! Meld je aan en gebruik de promocode: UBERAMSTEL2016 via Uber.com/app.

Wees welkom! Meld je wel even aan via delinkeroever@gmail.com

Überamstel | Zondag 28 augustus | Nessst | Daniël Goedkoopstraat 34 | Amsterdam

 

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: