Zoeken
Erik Jan Harmens te gast bij Opium op Radio 4
Tune dinsdagavond 16 augustus om 22.30 uur even in op Radio 4: Opium-presentatrice Andrea van de Pol gaat tot middernacht in gesprek met Erik Jan. Over poëzie, zijn favoriete klassieke muziek en zijn nieuwste bundel Duetten, die hij samen met Ilja Leonard Pfeijffer schreef.

Erik Jan Harmens te gast bij Opium op Radio 4

Gepubliceerd op 12 augustus, 2016 om 00:00, aangepast op 18 augustus, 2016 om 00:00

Het programma wordt opgenomen in Vondel CS, het voormalig Filmmuseum in het Vondelpark in Amsterdam, waar Erik Jan alles vertelt over zijn verzameld werk Ik noem dit poëzie en de pas verschenen bundel Duetten.

De live-muziek wordt verzorgd door jong talent van de International Holland Music Sessions (TIHMS). Luister de opname hier terug!

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: