Zoeken
De terugkeerling (Patrick Pouw) in top 250 Beste Homoboeken
Speciaal voor de EuroPride-weken stelde Tzum een top 250 samen van de beste homoboeken. Patrick Pouw bezet een respectabele 210e plek met zijn debuutroman De terugkeerling.

De terugkeerling (Patrick Pouw) in top 250 Beste Homoboeken

Gepubliceerd op 31 juli, 2016 om 00:00, aangepast op 1 augustus, 2016 om 00:00

Dit jaar vroeg Tzum schrijvers, boekhandelaren, wetenschappers, recensenten, uitgevers en lezers om hun top 25 in te zenden: oa Mark Cloostermans (recensent van De Standaard), journalist Vincent Elzinga, auteur Gerard van Emmerik, wetenschapper Gert Hekma, uitgever Lex Jansen, auteur Arthur Japin, schrijver Paul Mennes, recensent en docent Jürgen Peeters, auteur Edward van de Vendel en publicist Menno Voskuil deden mee.

Lees hier meer info over Patricks debuut, dat eerder ook al op de longlist voor de Hebban Debuutprijs stond en waaromheen we deze maand een leesclub organiseren. Lees hier hoe je mee kan doen!

Auteurs
Auteur: Patrick Pouw

Patrick Pouw behaalde een MA in Narrative aan de Universiteit van Sheffield. Hij werkte als dagbladverslaggever en als redacteur voor verschillende televisieprogramma's. In 2008 verscheen zijn boek Salaam! Een jaar onder orthodoxe moslims, dat werd opgenomen in de Canon van de Journalistiek. De terugkeerling is zijn debuutroman.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: