Zoeken
Erik Jan Harmens in de Prinsentuin - zondag 24 juli
Aanstaande vrijdag, 22 juli, begint de 19e editie van Dichters in de Prinsentuin, het grootste poëziefestival van Nederland en Vlaanderen. Groningen wordt het hele weekend overspoeld door meer dan 60 (gevestigde en nieuwe) dichters uit Nederland, België, Groot-Brittannië en Macedonië.

Erik Jan Harmens in de Prinsentuin - zondag 24 juli

Gepubliceerd op 19 juli, 2016 om 00:00

Erik Jan kunt u om 14.15 uur live zien in de Loofgangen tijdens het zondagprogramma in de Prinsentuin, waar oa ook Jean Pierre Rawie, Lize Spit, Ester Naomi Perquin en Menno Wigman van zich laten horen. Bekijk het complete programma hier!

De middagen in de Prinsentuin zijn vrij toegankelijk. Toegangskaarten voor de openingsavond à €5,- en Tin Men and the Telephone à €7,50 zijn alleen aan de deur én in de Prinsentuin te koop. Wees er dus snel bij!


Dichters in de Prinsentuin | Vrijdag 22 t/m zondag 24 juli | Groningen

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: