Zoeken
Patrick Pouw nodigt je uit voor de online leesclub rondom De terugkeerling
Yes! Deze zomer wordt nog leuker met wat Hebban en Patrick Pouw voor je in de aanbieding hebben: een online leesclub rondom Patricks debuut De terugkeerling.

Patrick Pouw nodigt je uit voor de online leesclub rondom De terugkeerling

Gepubliceerd op 18 juli, 2016 om 00:00, aangepast op 22 juli, 2016 om 00:00

De terugkeerling, het debuut van onze Patrick Pouw, stond vorige maand nog op de longlist van de Hebban Debuutprijs en vertelt het verhaal van de tot de islam bekeerde Bilal van Wijk en de in Kanaleneiland opgegroeide AIVD'er Mohammed el Amrani.

Hebban stelt nu vijftien leesexemplaren van Patricks boek beschikbaar. Bekijk het boek, lees het fragment en als je dan helemaal enthousiast wordt, vul je het inschrijfformulier in. Word je ingeloot, dan krijg je het boek gratis en voor niets toegestuurd en kun je los op de leesclubpage. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is actief van je laten horen in de leesdiscussie en je eindoordeel op te schrijven in een korte recensie van 150 woorden. Patrick doet zelf ook mee, en het leuke is: je kan hem tijdens het lezen alles zelf vragen via een soort Hebban Hotline.

Bekijk hier hoe het precies in zijn werk gaat. De inschrijving is vanaf vandaag geopend; je hebt tot en met 24 juli de tijd om je in te schrijven voor een leesclubexemplaar. De lezerscommunity is een kleine maand geopend.

Degenen die het boek al (gelezen) hebben kunnen zo meedoen en hoeven zich dus niet in te schrijven. Een gratis Hebban-account is zo aangemaakt. 

Auteurs
Auteur: Patrick Pouw

Patrick Pouw behaalde een MA in Narrative aan de Universiteit van Sheffield. Hij werkte als dagbladverslaggever en als redacteur voor verschillende televisieprogramma's. In 2008 verscheen zijn boek Salaam! Een jaar onder orthodoxe moslims, dat werd opgenomen in de Canon van de Journalistiek. De terugkeerling is zijn debuutroman.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: