Zoeken
Harmens en Pfeijffer in Babel Magazine
Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer sieren de cover van het juli-augustusnummer van Babel, het magazine van de Universiteit van Amsterdam. 

Harmens en Pfeijffer in Babel Magazine

Gepubliceerd op 1 juli, 2016 om 00:00, aangepast op

Harmens en Pfeijffer werden geïnterviewd over hun nieuwe dichtbundel Duetten, die in augustus verschijnt. Het nummer is vanaf nu gratis mee te pakken in alle UvA-gebouwen en de Universiteitsbibliotheek.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: