Zoeken
Harmens en Pfeijffer in Babel Magazine
Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer sieren de cover van het juli-augustusnummer van Babel, het magazine van de Universiteit van Amsterdam. 

Harmens en Pfeijffer in Babel Magazine

Gepubliceerd op 1 juli, 2016 om 00:00, aangepast op

Harmens en Pfeijffer werden geïnterviewd over hun nieuwe dichtbundel Duetten, die in augustus verschijnt. Het nummer is vanaf nu gratis mee te pakken in alle UvA-gebouwen en de Universiteitsbibliotheek.

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: