Zoeken
Sarah Meuleman brengt debuut opnieuw uit: de remix!
Is een roman ooit af? Sarah Meuleman denkt van niet. Ze schrapte verhaallijnen, de titel werd veranderd en er verdwenen 'verdwijningen' uit haar debuutroman De zes levens van Sophie, die nu Wat ik je niet vertel als titel heeft.

Sarah Meuleman brengt debuut opnieuw uit: de remix!

Gepubliceerd op 25 juni, 2016 om 00:00, aangepast op 27 juni, 2016 om 00:00

Arjan Peters, gerenommeerd criticus van de Volkskrant, wijdde zaterdag 25 juni zijn column in de bijlage Sir Edmund aan deze opmerkelijke 'remix', en was enthousiast.

"Een jaar geleden verscheen de sterke debuutroman De zes levens van Sophie van Sarah Meuleman. Een Belgische modecolumniste trekt zich in New York uit het societybestaan terug, om te werken aan een boek over de gaten in de biografieën van drie schrijfsters. Wat deed Agatha Christie bijvoorbeeld toen ze in 1926 zomaar elf dagen zoek was?

Woensdag 29 juni verschijnt de herdruk, maar met een andere titel: Wat ik je niet vertel (Lebowski; €9,99). Tot en met de flaptekst zijn er zinnen veranderd, toegevoegd, geschrapt; Meuleman heeft een nieuwe slinger aan het rad gegeven, de roman heeft nog meer vaart gekregen doordat er nu zelfs twee verdwijningen verdwenen zijn. Behouden is de suspense, die op peil blijft door alles wat je niet weet."

Meer weten over Sarah? Check haar geheel vernieuwde website.

Auteurs
Auteur: Sarah Meuleman

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor diverse bladen van Vrij Nederland tot Vogue. Haar debuutroman werd genomineerd voor de Bronzen Uil en in Amerika uitgegeven, waar het lovende recensies oogstte. Meuleman houdt zich naast het schrijven bezig met het creëren van concepten voor internationale series.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: