Zoeken
Kom op zondag 26 juni naar Lebowski Live #5!
Zondag 26 juni is het tijd voor de laatste Lebowski Live voor de zomer, en dat doen we samen met Erik Jan Harmens, Johan Fretz, Anneke Claus, Jonathan Griffioen, Roxane van Iperen, Anja Sicking, Jonah Falke, Mick Johan, Joost Vandecasteele en Karolien Berkvens (die laatste twee komen er zelfs speciaal voor uit Brussel en Berlijn).

Kom op zondag 26 juni naar Lebowski Live #5!

Gepubliceerd op 24 juni, 2016 om 00:00

Lebowski Live is een maandelijks event georganiseerd door Lebowski Publishers ism De Nieuwe Boekhandel in het Amsterdamse Bos en Lommer. Iedere editie treden er een stuk of tien Lebowski-auteurs op en dragen ze voor uit eigen werk waar ze op dat moment mee bezig zijn.

Omdat we hebben gemerkt dat de optredens tijdens de vorige edities veel losmaakten bij het publiek (denk aan mensen die vol spanning op het puntje van hun stoel zaten - een enkeling werd er zelfs zomaar vanaf geblazen) hebben we voor de 26e een heuse massagedame geregeld die de druk wat van de ketel kan halen.

Kom vooral een kijkje nemen daar in Bos en Lommer! Wij zetten weer stoelen en een drankje klaar. We starten om 14.00u.

Aanmelden kan hier.

Lebowski Live #5 | zondag 26 juni | 14.00-16.00 uur | De Nieuwe Boekhandel | Bos en Lommerweg 227, Amsterdam

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: