Zoeken
Erik Jan Harmens spreekt tijdens DartReport Seminar op 30 juni
Op donderdagmiddag 30 juni is Erik Jan te gast in de voormalige schippersbeurs De Bonte Zwaan bij een inspirerende seminar van DartGroup, waar hij namens Citigate First Financial zal spreken over 'integrated reporting'.  

Erik Jan Harmens spreekt tijdens DartReport Seminar op 30 juni

Gepubliceerd op 26 juni, 2016 om 00:00, aangepast op 13 oktober, 2018 om 00:00

Erik Jan bijt het spits af met een lezing over integrated reporting, dat hij benadert vanuit de praktijk. Welke contentstrategie werkt optimaal? En hoe bewaak je de authenticiteit van de content?

Matt Gower (Founding director of CitySavvy) deelt vervolgens zijn internationale kennis en ervaring over het fenomeen waardecreatie in de context van integrated reporting. Hoe communiceer je? Wat zijn kansen en valkuilen?

Maarten Kooij (Lead developer bij Polder Knowledge) geeft zijn visie op de ontwikkeling van corporate reporting vanuit een online technisch perspectief. Hoe combineren we snelheid, gemak, foutloosheid en flexibiliteit? Hoe ziet het platform van de toekomst eruit?

Tot slot gaat DartGroup in op de relatie tussen corporate reporting en branding. Hoe organiseer je reporting-activiteiten vanuit het principe 'One Brand, One Company'?

Meedoen? Aanmelden kan hier.


DartReport Seminar | Donderdag 30 juni | 15.30 - 18.30 uur | ‘De Bonte Zwaan’ | Haparandadam 7 | Houthavens, Amsterdam

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: