Zoeken
Honderdduizendste exemplaar Neem een geit van Claudia de Breij
Afgelopen zondag werd Claudia de Breij in de Haagse boekhandel Paagman geïnterviewd door Jean-Pierre Geelen over haar recente bestseller Neem een geit en eerdere boek Krijg nou tieten. Haar redacteur Jasper Henderson maakte bovendien bekend dat Neem een geit de magische verkoopgrens van 100.000 exemplaren heeft bereikt. 

Honderdduizendste exemplaar Neem een geit van Claudia de Breij

Gepubliceerd op 13 juni, 2016 om 00:00

Lebowski feliciteerde haar met een eenmalige speciale glitteruitgave van het boek en een heuse adoptiegeit uit Oeganda. Voor de lezers die interesse hebben in dit laatste, hier vind je meer informatie.

Gefeliciteerd, Claudia!

Auteurs
Auteur: Claudia de Breij

Claudia de Breij (1975) is cabaretier. Ze maakte tot nu toe zeven succesvolle theatervoorstellingen, waaronder Hete Vrede, waarvoor ze de Poelifinario-prijs ontving. Uit die voorstelling komt haar hit 'Mag ik dan bij jou'. Daarnaast is ze columniste van de VARAgids en schreef ze het boek Krijg nou tieten!, waarvan ruim 50.000 exemplaren zijn verkocht. Claudia de Breij en Jessica van Geel - (1973), freelance journalist voor onder andere NRC Handelsblad - leven samen met hun twee zoons in een hypermodern samengesteld mozaïekgezin.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: