Zoeken
Vijf sterren voor Vector van Simon de Waal
Trots! Vector, het geschenkboek van de Spannende Boeken Weken 2016 dat is geschreven door Simon de Waal krijgt ***** in het Algemeen Dagblad van recensent Gijs Korevaar. 

Vijf sterren voor Vector van Simon de Waal

Gepubliceerd op 30 mei, 2016 om 00:00, aangepast op 31 mei, 2016 om 00:00

Van 3 tot en met 19 juni zijn het weer Spannende Boeken Weken! Simon de Waal schreef het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken, Vector, een ongekend spannende pageturner die je bij besteding van € 12,50 aan boeken cadeau krijgt.

Over Vector
Een demente oude man krijgt in een tehuis in Rusland regelmatig bezoek van zijn zoon. Zijn vader reageert bijna nergens meer op. De zoon krijgt in de gaten dat hij niet de enige is die zijn vader bezoekt, ook een andere man verschijnt regelmatig en die krijgt wel reacties van de oude man, met name als het woord Vector valt. De zoon gaat op onderzoek uit, er is hier iets gebeurd wat hij niet weet en wat zijn vader is vergeten. Zijn...

Simon de Waal (1961) is scenarioschrijver, auteur en regisseur. Daarnaast werkt hij bij de Amsterdamse recherche. 1 juli verschijnt zijn nieuwe boek Nemesis.

 

Auteurs
Auteur: Simon de Waal

Simon de Waal (1961) is auteur, scenarist, regisseur en rechercheur zware misdaad. Hij schreef de thrillers Cop vs Killer (nominatie Gouden Strop) en Pentito (winnaar Diamanten Kogel, nominatie Gouden Strop), en startte met Appie Baantjer in 2009 de succesvolle De Waal & Baantjer-reeks. Daarnaast won hij een Gouden Kalf voor het scenario van Lek, een van de beste Nederlandse misdaadfilms aller tijden. In 2016 schreef hij Vector, het geschenk van de Spannende Boeken Weken, en Nemesis, dat ook werd genomineerd voor de Diamanten Kogel en de Gouden Strop.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: