Zoeken
Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer in duet tijdens Leidse Olympus
Als grande finale van de Signatures Cultuurweken spelen op zondagavond 29 mei de beste dichters, schrijvers en musici van het vaderland de sterren van de hemel tijdens de vierde editie van de Leidse Olympus.

Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer in duet tijdens Leidse Olympus

Gepubliceerd op 26 mei, 2016 om 00:00, aangepast op 6 juni, 2016 om 00:00

Zo ook Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer, die momenteel samen aan hun dichtbundel Duetten werken. 

Kom luisteren, vanaf 20.30 uur op het Leidse Burchtplein. Toegang is gratis!

Leidse Olympus | Zondag 29 mei | 20.30 - 23.00 uur| Burchtplein, Leiden


Leidseglibber.punt.nl schreef een beeldend sfeerverslag. Lees het hier terug!

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Auteur: Ilja Leonard Pfeijffer

Ilja Leonard Pfeijffer publiceerde poëzie (meest recent Giro Giro Tondo (poëzieweekgeschenk) en Idyllen, bekroond met de VSB Poëzieprijs 2016), toneelteksten en proza. Zijn laatste roman, La Superba, werd bekroond met de Libris Literatuurprijs. Onlangs verscheen in de reeks Privé-domein Brieven uit Genua.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: