Zoeken
Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer in duet tijdens Leidse Olympus
Als grande finale van de Signatures Cultuurweken spelen op zondagavond 29 mei de beste dichters, schrijvers en musici van het vaderland de sterren van de hemel tijdens de vierde editie van de Leidse Olympus.

Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer in duet tijdens Leidse Olympus

Gepubliceerd op 26 mei, 2016 om 00:00, aangepast op 6 juni, 2016 om 00:00

Zo ook Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer, die momenteel samen aan hun dichtbundel Duetten werken. 

Kom luisteren, vanaf 20.30 uur op het Leidse Burchtplein. Toegang is gratis!

Leidse Olympus | Zondag 29 mei | 20.30 - 23.00 uur| Burchtplein, Leiden


Leidseglibber.punt.nl schreef een beeldend sfeerverslag. Lees het hier terug!

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Auteur: Ilja Leonard Pfeijffer

Ilja Leonard Pfeijffer publiceerde poëzie (meest recent Giro Giro Tondo (poëzieweekgeschenk) en Idyllen, bekroond met de VSB Poëzieprijs 2016), toneelteksten en proza. Zijn laatste roman, La Superba, werd bekroond met de Libris Literatuurprijs. Onlangs verscheen in de reeks Privé-domein Brieven uit Genua.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: