Zoeken
Esther Goedegebuure presenteerde op 10 oktober 'Moeders': een avond vol mooie woorden en inspirerende mensen
Esther bedankte alle moeders die hebben meegewerkt aan het boek en overhandigde ze het eerste exemplaar

Esther Goedegebuure presenteerde op 10 oktober 'Moeders': een avond vol mooie woorden en inspirerende mensen

Gepubliceerd op 11 oktober, 2023 om 17:12, aangepast op 12 oktober, 2023 om 09:53

Gisterenavond presenteerde Esther Goedegebuure Moeders. Voor dit boek sprak ze met indrukwekkende vrouwen die naam hebben gemaakt in de politiek, de media of in de kunst en cultuur, over de manier waarop het moederschap hun identiteit bepaalt.

De avond begon met een speech van Willemijn Peene, daarna werd Esther door Liddie Austin geïnterviewd. Een leuk gesprek waarin onderwerpen als ambitie, de werk-privébalans en het uit huis gaan van haar eigen kinderen voorbijkwamen. Esther Goedegebuure sprak haar dankbaarheid en waardering uit aan alle moeders die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van haar boek. Ze vertelde dat ze zonder deze inspirerende vrouwen niet had geweten of ze het boek zo neer had kunnen zetten. Ze overhandigde de eerste exemplaren aan o.a. Dieuwertje Blok, Susan Smit, Barbara van Beukering, Liesbeth Staats, Dido Michielsen, Daan Borrel en Hadassah de Boer.

Na dit moment hield Esther Goedegebuure een persoonlijke toespraak waarin ze haar inspiratie deelde, openhartig sprak over haar eigen onzekerheid over het moederschap en de belangrijke rol die het moederschap met zich meebracht.

Vrouwen van mijn leeftijd zijn eigenlijk de eerste generatie die zich volledig bewust was van het feit dat ze zoveel meer konden zijn dan vrouw van of moeder van.

  Het was een bijzondere avond en we zijn trots op wat Esther Goedegebuure heeft neergezet. Moeders is nu te koop in je favoriete boekhandel!

Auteurs
Auteur: Esther Goedegebuure

Esther Goedegebuure studeerde geschiedenis en was in 2005 een van de oprichters van JAN Magazine, in 2011 werd ze hoofdredacteur. Onder haar leiding groeide JAN in tien jaar uit tot een van de grootste mediamerken van Nederland. Momenteel werkt ze als freelancejournalist voor diverse kranten en tijdschriften. Moeders is haar eerste boek.

Boeken
Esther Goedegebuure - Moeders
Esther Goedegebuure

Bijzondere gesprekken over moederschap met bekende vrouwen

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: