Zoeken
Erik Jan Harmens treedt op tijdens het Groot Letterfestival 2016
Op zondag 10 april is Erik Jan Harmens in het Eindhovense zorgcentrum Vitalis Peppelrode, waar hij wordt geïnterviewd over Hallo muur, zijn sterk autobiografische roman waarin hij afrekent met zijn verleden als alcoholist. Voorafgaand aan het interview staat hij samen op het podium met een andere rasechte performer, Jules Deelder.

Erik Jan Harmens treedt op tijdens het Groot Letterfestival 2016

Gepubliceerd op 4 april, 2016 om 00:00

18.30 uur Grote Zaal Peppelrode: Erik Jan Harmens & Jules Deelder dragen voor
19.00 uur Wintertuin Peppelrode: Interview met Erik Jan Harmens

Bekijk het complete programma hier.

Als bezoeker van het Groot Letterfestival ontvang je bij aankomst op de hoofdlocaties een polsbandje. Hiermee kun je alle locaties en alle programma's bezoeken. De deuren van de zalen blijven open, dus je kunt tijdens de programma's in- en uitlopen.  Zorg wel dat je op tijd in de zaal bent, want je kunt geen plekje reserveren. Dat is het idee van een literair festival: vrij rondlopen van het ene programma naar het andere, en onderweg nog even een drankje halen of een boek laten signeren.

Kaarten zijn hier te koop of bij een van de voorverkoopadressen: boekhandel Van Piere, de Bibliotheek Eindhoven, de recepties van Vitalis Peppelrode en Vitalis Wilgenhof.

Toegangsprijzen
Reguliere kaartjes: 15,- euro
Kortingskaartjes (65+/Vitalismedewerkers/bibliotheekleden/CJP/studenten): 12,50 euro
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: 2,50 euro
Kinderen tot 4 jaar en 100-jarigen: gratis, geen kaartje nodig
Vitalisbewoners: koop uw kaartje bij de receptie of servicebalie van uw Vitalislocatie


Groot Letterfestival | Zondag 10 april | Vitalis Peppelrode | Ds. Th. Fliednerstraat 5 | 5631 BM Eindhoven


 

Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vier dichtbundels, die in maart 2016 werden gebundeld in zijn verzameld werk, getiteld Ik noem dit poëzie. Ook maakte hij twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw (Echte mannen scheiden niet, 2012) en een met Ilja Leonard Pfeijffer (Duetten, 2016). Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Zijn roman Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en kreeg uitzinnige reacties. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld: Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige roman over een...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: